Butaciu Paula

Butaciu Paula,

31 ani, Pitesti, asistentă medicală

ia 12 Plante de 3 ori pe an

Fiind cadru medical știu cât de importantă este vitaminizarea corectă a organismului. Încerc să suplimentez vitaminizarea cu legume si fructe, dar fiind prea ocupată, nu reușesc tot timpul. Mai și fac sport. 12 Plante mă ajută să compensez și să completez optim această parte. Eu, una, văd pe anlizele mele.

Călin Alexandru,

47 ani, Râmnicu Vâlcea, director firmă

ia 12 Plante de 1 lună

Am mare încredere în plante, în general. Cred cu tărie că Natura este una dintre cele mai bune surse de însănătoșire. Am studiat mult înainte să iau aceste suplimente, să văd dacă în spatele lor se află oameni serioși sau diletanți. Rezultatul? Scriu această mărturie în calitate de utilizator de 12 plante.

Cain Alexandru
Durne Ciprian

Durne Ciprian

29 ani, Timișoara, reprezentant vânzări

ia 12 Plante de ceva timp – e a 4-a cură, cum ar veni

Îmi place să pedalez mult. Mersul pe bicicletă mă relaxează și mă ajută să fiu în formă – cum e și normal. Mă vitaminizez pentru că efortul depus îmi mănâncă din electroliții din sânge. Încă nu mi-a fost rău sau ceva, dar mai bine să previi decât să combați.

Bota Diana,

32 ani, Arad, chiropractician

ia 12 Plante de din 2012

Eu sunt una din acele persoane care a fost sunată și deși nu îmi place să mi se vândă ceva, am încercat să fiu imposibilă cu interlocutoarea mea. Spre surprinderea mea am primit toate răspunsurile la întrebările mele „încuietoare”. Iată-mă deci recomandând 12 Plante!

Bota Diana
Candea Petru

Cândea Petru,

24 ani, Vatra Dornei, șofer de taxi

ia 12 Plante din Ianurie 2015

E drept că mai fac pauză câte o lună, dar asta doar pentru că uit să sun să comand tura nouă. Nu sunt eu cu planificările. Știu de 12 Plante de la mama, care mi-a cumpărat primul „set” de Crăciun, cred. Abia după vreo lună am zis să iau suplimentul, mai ales că în anul acela fusesem răcit destul de mult.